Bezoekersinfo

Pin Only
Betalingen bij de Tickets & Servicebalie en bij onze bars is alleen mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen is niet mogelijk.

Rolstoelplaats
Wanneer je gebruik wil maken van een rolstoelplaats of als je op bepaalde plaatsen in de zalen niet kunt zitten, neem dan telefonisch contact op met onze kassa via 0182 -513 750.

Gratis luisterservice
In de Grote en Kleine zaal beschikken wij over infrarood-geluidsversterking. Ook mensen zonder hoortoestel kunnen van dit systeem gebruik maken. Op vertoon van je ticket kan je bij de kassa gratis een gehoorversterker lenen waarmee je de voorstelling beter kunt verstaan. Lees hier meer informatie over de geluidsversterking.

Geluidsvolume
Het geluidsvolume wordt door het bezoekende gezelschap geregeld, niet door de technici van de schouwburg. Indien je het volume als storend ervaart, kan je gratis oordopjes krijgen bij de portier.

Laatkomers
Laatkomers lopen het risico na aanvang niet meer toegelaten te worden tot de voorstelling. Je kunt na de (eventuele) pauze je plaats innemen.

Zijbalkonplaatsen Grote zaal
De zichtlijnen vanaf de zijbalkons in de Grote zaal zijn bij sommige voorstellingen niet optimaal. Daarom zijn de zijbalkons ingedeeld in de derde rang en betaal je voor een ticket 50% van de eersterangsplaats.

Pauzedrankje & garderobe
Bij de toegangsprijs van een theatervoorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Heeft een voorstelling geen pauze, dan staat er tot een kwartier na afloop van de voorstelling een drankje voor je klaar. Ook de garderobe is bij de prijs inbegrepen. Uitzonderingen staan vermeld bij de voorstelling op deze website.