Bezoekersinfo

Pin Only

Betalingen bij de Tickets & Servicebalie en bij onze bars is alleen mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen is niet mogelijk.

Rolstoelplaats

Wanneer je gebruik wil maken van een rolstoelplaats of als je op bepaalde plaatsen in de zalen niet kunt zitten, neem dan telefonisch contact op met onze kassa via 085 - 239 1501.

Gratis luisterservice

In de Grote en Kleine zaal beschikken wij over infrarood-geluidsversterking. Ook mensen zonder hoortoestel kunnen van dit systeem gebruik maken. Op vertoon van je ticket kan je bij de kassa gratis een gehoorversterker lenen waarmee je de voorstelling beter kunt verstaan.

Geluidsvolume

Het geluidsvolume wordt door het bezoekende gezelschap geregeld, niet door de technici van de schouwburg. Indien je het volume als storend ervaart, kan je gratis oordopjes krijgen bij de garderobe.

Laatkomers

Laatkomers lopen het risico na aanvang niet meer toegelaten te worden tot de voorstelling. Je kunt na de (eventuele) pauze je plaats innemen.

Zijbalkonplaatsen Grote zaal

De zichtlijnen vanaf de zijbalkons in de Grote zaal zijn bij sommige voorstellingen niet optimaal. Daarom zijn de zijbalkons ingedeeld in de derde rang en betaal je voor een ticket 50% van de eersterangsplaats.

Pauzedrankje & garderobe

Bij de toegangsprijs van een theatervoorstelling is een (pauze)drankje inbegrepen. Heeft een voorstelling geen pauze, dan staat er tot een kwartier na afloop van de voorstelling een drankje voor je klaar. Ook de garderobe is bij de prijs inbegrepen. Uitzonderingen staan vermeld bij de voorstelling op deze website.