Spot on Gouda

Gouda heeft letterlijk en figuurlijk ruimte voor iedere vraag. Samen met de gemeente bieden diverse locaties voor iedere samenkomst de perfecte oplossing. Dus zoek niet verder, want Gouda is Spot On!

Spot on Gouda is een krachtenbundeling van de volgende locaties: De Goudse Schouwburg, Cinema Gouda, De Chocoladefabriek, De Goudse Waag, De Zalm, Het Oude Stadhuys, Museum Gouda, Relais & Chateau Weeshuis Gouda, Best Western City Plus Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, De Theaterbakkerheij, Gouda Cheese Experience, Kamphuisen Siroopwafelfabriek, LF Gouda, Museumcafé Gouda en de Sint-Janskerk.

Niet alleen vanwege de grote verscheidenheid aan locaties – van klein tot groot, van authentiek tot modern – maar ook vanwege de centrale ligging in het westen van het land. Met het compacte stadscentrum is Gouda dé plek voor je (bedrijfs)evenement. Of het nu gaat om de juiste ambiance voor uw eerst volgende netwerkborrel, een groots podium voor hét congres van het jaar, de ideale locatie om die zakelijke deal te sluiten, een duik in de geschiedenis of de moderne tijd opsnuiven, een onvergetelijk teamuitje of letterlijk & figuurlijk ruimte voor uw (klant)event met key-note speakers en break-out sessies: Gouda is spot on!

www.spotongouda.nl