Jubileum Passe-partout


De Goudse Schouwburg bestaat 30 jaar en dit vieren wij met de Jubileum Passe-partout! Bezoek voor 150 euro tot 30 kleine zaal voorstellingen in theaterseizoen 2022-2023.Duik in het diepe en ontdek nieuwe makers, jong talent en verrassende cabaretiers. Met de Jubileum Passe-partout wordt dit theaterseizoen een groot avontuur!

HOE WERKT HET?

Je koopt de passe-partout op onze website of via Tickets & Service. Hiermee kun je gedurende het theaterseizoen (september t/m juni) vrijwel elke voorstelling in de kleine zaal bezoeken, tot een maximum van 30 voorstellingen. Met een aanbod van meer dan 70 voorstellingen, is er voldoende keus voor iedereen. Tickets van de voorstellingen die je met de passe-partout wilt bezoeken, zijn te reserveren op de website of via Tickets & Service vanaf 30 dagen voor de speeldatum. Let bij online reserveren wel op dat je het mailadres gebruikt waarmee de passe-partout is gekocht.

Heb je hulp nodig of wil je liever telefonisch reserveren?
Neem dan contact op met Tickets & Service.

VOORWAARDEN

De Jubileum Passe-partout is strikt persoonsgebonden, dus je kunt alleen kaarten voor jezelf reserveren. Er is geen garantie op een zitplaats, tot het moment dat je ticket geboekt is. Dit kan vanaf 30 dagen voor de speeldatum. Speciale voorstellingen (bijv. inclusief eten), uitverkochte voorstellingen en/of voorstellingen die niet onder de reguliere programmering vallen zijn uitgesloten.

De Jubileum Passe-partout is te koop via deze website of via Tickets & Service.
Om via de website te bestellen log je in met je eigen theateraccount (of maak een account aan) en hier staat de optie om een Jubileum Passe-partout te kopen.