NIEUW! Pop-up Theaterexpo in De Goudse Schouwburg

Logo Nieuws Website.jpg

Vanaf vrijdag 10 juli heb je dé kans om rond te lopen tussen decorstukken, theaterkostuums en rekwisieten want de schouwburg wordt het decor voor een zeer unieke theaterexpo!

De komende maanden is een aantal prachtige jurken van Karin Bloemen in de schouwburg te bewonderen. Maar ook Eliza Doolittle’s Ascotjurken en -hoeden uit My Fair Lady. Je kunt plaats nemen achter de bar van tante Piet uit musical de Jantjes en in het kantoor van Professor Higgins uit My Fair Lady. Je ziet kostuums uit Evita, de finalejurk van Lola uit Kinky Boots en nog heel veel meer.

Expositie met Impact
De bijzondere collectie komt van DG Theater en De Graaf & Cornelissen. Samen met hen en theaterbureau Impact Entertainment organiseren we deze expositie. Middels een audiotour hoor je anekdotes en interessante weetjes over de producties. Deze tour werkt middels QR codes en hiervoor heb je je mobiele telefoon en een eigen koptelefoon nodig.

We organiseren (backstage) rondleidingen bij de expo en als je wil, kun je zelfs een VIP rondleiding boeken voor jezelf, je gezin, met collega’s of met je vriendengroep. Ook worden er speciale activiteiten rondom de expositie georganiseerd.

Opening
Op vrijdag 10 juli opent wethouder Thierry van Vugt de theaterexpositie. Vervolgens is de expo wekelijks geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur. Koop je kaartjes en kom je langs, dan zijn we je dubbel dankbaar, want zowel je aanwezigheid als je steun zijn zeer welkom!