Vacature Sales- en Eventmanager

Stichting Schouwburgcomplex Gouda exploiteert zowel de Goudse Schouwburg als Cinema Gouda. Beide uitgaansgelegenheden bieden wekelijks een groot aantal voorstellingen, films en activiteiten voor een divers publiek uit Gouda en omgeving. De Goudse Schouwburg is met haar ruim 300 theatervoorstellingen per jaar een toonaangevend podium in Nederland en is hét Podium van de Stad voor Gouda en omgeving. Cinema Gouda vertoont 7 dagen per week alle grote films in 6 zalen. Daarnaast initiëren we nieuwe activiteiten en projecten binnen of buiten onze eigen gebouwen en geven ruimte aan organisaties, bedrijven en inwoners van Gouda die podium zoeken voor hun activiteit, op cultureel, maatschappelijk of commercieel gebied.  

Wij zijn per direct op zoek naar een:  

Sales- en eventmanager (v/m/x)
 (Fulltime, voor gemiddeld 36 uur per week) 

Je gaat onze twee prachtige locaties verkopen voor grote en kleine zakelijke evenementen. 

Wat we verwachten:  
Als onze Sales- en eventmanager heb je een frisse blik op de toekomst. Je kunt zowel nieuwe markten als netwerken aanboren, wat leidt tot nieuwe impulsen en groeimogelijkheden voor zowel de Goudse Schouwburg als Cinema Gouda. Jij bent ons zakelijke gezicht naar buiten toe en zet ons op de kaart. Met jouw creativiteit, innovatieve aanpak en oprechtheid ben je een expert in het aangaan van samenwerkingen en het duurzaam verbinden van (nieuwe) zakelijke relaties. Dit bereik je vooral door gebruik te maken van onze unique selling points als theater en bioscoop. 

Je wekt vertrouwen bij je collega’s, in je team, het managementteam en het netwerk buiten de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda. We hebben grote ambities en we verwachten dat ook jij die ambities in huis hebt. Je bent initiatiefrijk, hands-on, ondernemend en weet heel goed wat er in de wereld van (zakelijke) evenementen en congressen speelt. Je denkt en acteert op de troepen vooruit en weet ons te inspireren en daarin mee te nemen. Als Sales- en eventmanager kan je goed luisteren naar de wensen van opdrachtgevers om daarna een complete offerte te maken. 

In het kort: 
Je richt je op de acquisitie, uitbreiden en het beheren van het klantenbestand voor zakelijke bijeenkomsten, congressen en evenementen. Je bouwt relaties op en onderhoudt deze, en weet sterke en duurzame partnerschappen te creëren. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei van onze Business Club.   

Wat vragen we:   
- Minimaal 3 jaar aantoonbare commerciële werkervaring; 
- Een relevant netwerk in de regio Gouda; 
- Je kunt communiceren op verschillende niveaus; 
- Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van nieuwe partnerschap modellen; 
- Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen; 
- Flexibiliteit ten opzichte van werktijden (geen 9-5 mentaliteit); 
- Je kunt goed relativeren en hebt gevoel voor humor;   
- Je bent doortastend en stressbestendig; 
- Je bent nauwkeurig en denkt zowel aan de korte als lange termijn; 
- Je hebt oog voor commercie en cultuur; 
- Een teamplayer.  
- Opleiding op hbo-niveau en je staat ervoor open om veel bij te leren in de praktijk. 

Wat bieden we: 
- Salaris volgens de cao Nederlandse Podia, mede afhankelijk van leeftijd en ervaring. 
- Werkplek in een theater en cinema met ambities in een stad met ambities. 
- Een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. 
- Leuke, enthousiaste collega’s en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 
- Een fulltime dienstverband van 36 uur, in eerste instantie voor 1 jaar, daarna vast.   

Interesse?  
We streven ernaar om mensen met diverse achtergronden, talenten en ervaringen samen te brengen in ons team. Samen werken we aan een dynamische en inspirerende organisatie, vanuit een divers perspectief. Wil jij hieraan bijdragen?  

We zien jouw sollicitatie met motivatie en CV vóór 30 augustus 2023 tegemoet via vacature@goudseschouwburg.nl onder vermelding van ‘Vacature Sales- en eventmanager’. 

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je terecht bij Tineke Maas, directeur t.maas@goudseschouwburg.nl of telefonisch: 085 – 239 1500.