Kaartverkoop 2021-2022

Op zaterdag 19 juni om 11.00 uur starten wij de verkoop van een deel van de voorstellingen die in theaterseizoen 2021-2022 te zien zijn! 

Nederland komt uit de lockdown! Versoepelingen en goede berichten volgen elkaar in rap tempo op. Omdat de kans groot is dat we vanaf september niet meer onderling afstand hoeven te houden, gaan we er vanuit dat de artiesten weer volle zalen mogen begroeten. Dit wijkt af van onze eerdere berichten, maar de zonnige vooruitzichten hebben ons aangezet tot snelle actie. Kom je naar het theater? Dan kun je er sowieso op rekenen dat we alle overheidsmaatregelen naleven die op dat moment van toepassing zijn.

Verkoopmomenten
De voorstellingen van seizoen 2021-2022 gaan niet in één keer in de verkoop, maar in delen. Het eerste verkoopmoment is 19 juni om 11.00 uur en in onze theateragenda kun je zien welke voorstellingen in de verkoop gaan. Je kunt direct kaarten reserveren via de website of telefonisch. Er is geen loting en alle rangen gaan gelijktijdig in de verkoop. Op 28 augustus maken we de rest van het programma bekend en presenteren we een light-editie van de seizoensbrochure.

Digitaal tegoed
Heb jij nog digitaal tegoed vanwege een geannuleerde of verplaatste voorstelling? Dit kun je inzetten om tickets voor het nieuwe theaterseizoen te kopen. Tijdens het online reserveren zie je het tegoed in beeld en wordt gevraagd of je dit wilt gebruiken om mee te betalen. Bij telefonisch reserveren is het handig om zelf even aan te geven dat je het tegoed wilt inzetten.

Verplaatsingen
Er zijn een aantal verplaatste voorstellingen die in de verkoop gaan. Hiervoor is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Als je al tickets hebt voor een verplaatste voorstelling, dan kan het zijn dat we nieuwe tickets toesturen. Dit is het geval wanneer er op de voorstelling destijds 1,5 meter maatregelen van toepassing waren. Voor een actueel overzicht van voorstellingen waar je op dit moment tickets voor hebt, kun je inloggen op Mijn Theater.

Voor overige vragen m.b.t. de voorreservering kun je terecht bij Tickets & Service.