Kaartverkoop 2021-2022

Nederland komt uit de lockdown! Versoepelingen en goede berichten volgen elkaar in rap tempo op. Omdat de kans groot is dat we vanaf 20 september door middel van de CoronaCheckApp onderling geen afstand meer hoeven te houden, gaan we er vanuit dat de artiesten dan weer volle zalen mogen begroeten. Kom je naar het theater? Dan kun je er sowieso op rekenen dat we alle overheidsmaatregelen naleven die op dat moment van toepassing zijn. Meer info over de CoronaCheckApp vind je op de site van de Rijksoverheid.

Verkoopmomenten
Op 19 juni is het eerste deel van de voorstellingen in de verkoop gegaan. Vanaf zaterdag 28 augustus om 11.00 uur is de rest van het prachtige programma te koop. Je kunt direct kaarten reserveren via de website of telefonisch. Er is geen loting en alle rangen gaan gelijktijdig in de verkoop.De seizoensbrochure met daarin het complete programma is af te halen bij de kassa.

Digitaal tegoed
Heb jij nog digitaal tegoed vanwege een geannuleerde of verplaatste voorstelling? Dit kun je inzetten om tickets voor het nieuwe theaterseizoen te kopen. Tijdens het online reserveren zie je het tegoed in beeld en wordt gevraagd of je dit wilt gebruiken om mee te betalen. Bij telefonisch reserveren is het handig om zelf even aan te geven dat je het tegoed wilt inzetten.

Verplaatsingen
Er zijn een aantal verplaatste voorstellingen die in de verkoop gaan. Hiervoor is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Als je al tickets hebt voor een verplaatste voorstelling, dan kan het zijn dat we nieuwe tickets toesturen. Dit is het geval wanneer er op de voorstelling destijds 1,5 meter maatregelen van toepassing waren. Voor een actueel overzicht van voorstellingen waar je op dit moment tickets voor hebt, kun je inloggen op Mijn Theater.

Voor overige vragen m.b.t. de voorreservering kun je terecht bij Tickets & Service.