Arrangementen

V.I.P. ONTVANGST
Begin de avond met een V.I.P. ontvangst en geniet gedurende een uur van onbeperkt drankjes uit ons Hollands Assortiment met een zoet of hartig tafelgarnituur.
€ 14,50 p.p.

NAGENIET ARRANGEMENT
Vanwege Corona Maatregelen is het momenteel alleen mogelijk om na de voorstelling gebruik te maken van de horecafaciliteiten met dit nagenietarrangement. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel, een mix van warme en koude vegetarische hapjes en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.
€ 8,75 p.p. 

BORRELBAGS
Geniet ook tijdens de voorstelling van een hapje en drankje dankzij onze BorrelBags!

BorrelBag SWEET € 5,00 p.p.
Een flesje water, zoete lekkernijen en een upgrade van het bij de voorstelling inbegrepen drankje met keuze uit alle warme drankjes van de kaart.

BorrelBag SALTY € 6,00 p.p.
Hartige lekkernijen, een flesje water en een upgrade van het bij de voorstelling inbegrepen drankje met keuze uit een flesje wijn, (speciaal)bier óf frisdrank naar keuze.

BorrelBag DELUXE € 7,00 p.p.
Een flesje prosecco (in plaats van het bij de voorstelling inbegrepen drankje), een flesje water en heerlijke lekkernijen.
 
Is de voorstelling exclusief drankje? Dan geldt bij de BorrelBags een toeslag van € 2,50.

Bestellen van deze extra's kan online i.c.m. met de voorstelling. Heb je al kaarten en wil je alsnog een arrangement bijboeken? Dat kan via dit formulier tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling op basis van beschikbaarheid.