Informatie m.b.t. het Coronavirus

De Goudse Schouwburg t/m 1 juni gesloten

Update 23 maart 2020

Maandag 23 maart heeft het kabinet en de RIVM besloten om alle maatregelen te verlengen tot en met 1 juni 2020. De Goudse Schouwburg is om deze reden dan ook gesloten tot en met deze datum. Telefonisch zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 13.00 uur: 0182 - 513 750
----------------------------------------------------------
Update 15 maart 2020

Het kabinet en RIVM hebben maatregelen bekend gemaakt omtrent het Coronavirus. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Naar aanleiding van deze maatregelen zullen er per direct tot en met 6 april geen voorstellingen in De Goudse Schouwburg plaatsvinden. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij ticketkopers pas in een later stadium per e-mail informeren over de afwikkeling. Wij onderzoeken allereerst de mogelijkheden om alle voorstellingen en activiteiten naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft geldig.

Vanwege de omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen om begrip voor deze situatie. De Tickets & Servicebalie aan de Boelekade is gesloten t/m 6 april. 

Voor een sector die na een moeizame periode veerkrachtig is gebleken, is dit een forse tegenslag. We hopen dat het lukt om binnen de afgekondigde periode het virus zodanig in te perken dat we vanaf 7 april a.s. het publiek weer kunnen verwelkomen in onze zalen. De Goudse Schouwburg houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op de socials wordt iedereen op de hoogte gehouden van nieuws.