Informatie m.b.t. het Coronavirus

Update 15 mei 2020
Nu de landelijke maatregelen i.v.m. het Coronavirus versoepeld worden, is er achter de schermen hard gewerkt aan plannen die het mogelijk maken om jullie weer te ontvangen. Vanaf 1 juli willen wij de deuren weer openen. Deze maand zijn er in de grote zaal voornamelijk theatervoorstellingen te zien die oorspronkelijk gepland stonden voor de kleine zaal. In de kleine zaal komt nieuwe programmering. Laat je verrassen door ander aanbod in een andere setting! Zo zijn er toneel-op-toneel voorstellingen en voorstellingen in café of club setting. Uiteraard met een maximum van 100 personen per zaal. Ook worden er speciale horecapakketten ontwikkeld die mee de zaal in mogen en is na afloop van de voorstelling het theatercafé op reservering geopend.

Veiligheidsmaatregelen
Natuurlijk willen wij te allen tijde een veilige omgeving bieden voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Voor de heropening zijn daarom plannen gemaakt die voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en die in lijn zijn met de protocollen van de VSCD en KHN. Zo wordt alles op alles gezet om jullie op een veilige manier te ontvangen.

Update 9 april 2020
Verschillende brancheverenigingen hebben de handen ineen geslagen en roepen iedereen op om tickets te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later. De Goudse Schouwburg haakt ook aan bij deze landelijke ticketregeling. Klik hier voor meer informatie. 

Normaal gesproken verschijnt in april of mei onze theaterbrochure voor het nieuwe seizoen. Helaas hebben wij moeten besluiten deze publicatie uit te stellen, want de kans dat er nog veel gaat veranderen is groot. Wij beraden ons, in overleg met andere theaters, over een nieuw moment voor de voorverkoop. Meer informatie volgt!

----------------------------------------------------------

Update 23 maart 2020
Maandag 23 maart heeft het kabinet en de RIVM besloten om alle maatregelen te verlengen tot en met 1 juni 2020. De Goudse Schouwburg is om deze reden dan ook gesloten tot en met deze datum. Telefonisch zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 13.00 uur: 0182 - 513 750

----------------------------------------------------------

Update 15 maart 2020
Het kabinet en RIVM hebben maatregelen bekend gemaakt omtrent het Coronavirus. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Naar aanleiding van deze maatregelen zullen er per direct tot en met 6 april geen voorstellingen in De Goudse Schouwburg plaatsvinden. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij ticketkopers pas in een later stadium per e-mail informeren over de afwikkeling. Wij onderzoeken allereerst de mogelijkheden om alle voorstellingen en activiteiten naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft geldig.

Vanwege de omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen om begrip voor deze situatie. De Tickets & Servicebalie aan de Boelekade is gesloten t/m 6 april. 

Voor een sector die na een moeizame periode veerkrachtig is gebleken, is dit een forse tegenslag. We hopen dat het lukt om binnen de afgekondigde periode het virus zodanig in te perken dat we vanaf 7 april a.s. het publiek weer kunnen verwelkomen in onze zalen. De Goudse Schouwburg houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op de socials wordt iedereen op de hoogte gehouden van nieuws.