Veelgestelde vragen

Update 23 maart 2020

Maandag 23 maart heeft het kabinet en de RIVM besloten om alle maatregelen te verlengen tot en met 1 juni 2020. De Goudse Schpuwburg is om deze reden dan ook gesloten tot en met deze datum.
----------------------------------------------------------
Ja, in beide zalen zijn er rolstoelplaatsen. Wanneer je gebruik wil maken van een rolstoelplaats, neem dan telefonisch contact op met onze Tickets & Servicebalie via 0182 -513 750.

Een kind mag op schoot, maar er moet wel een stoel worden gereserveerd in verband met de veiligheid (verplicht door de brandweer). Er zijn ook stoelverhogers beschikbaar. Zo kan je kindje optimaal van de voorstelling genieten!

De korting geldt t/m 12 jaar, tenzij anders vermeld. Bij de familievoorstellingen waar een kinderkorting van toepassing is, staat dit bij de prijzen vermeld.

Je gegevens en bestellingen zijn terug te zien in Mijn Theater. Je komt hier ook door in de header van deze website op het poppetje te klikken (naast het winkelmandje). Hier kun je inloggen met het wachtwoord dat per mail is toegestuurd, of een account aanmaken.

Op de website is het alleen mogelijk om een arrangement te bestellen i.c.m. de voorstelling. Het is wel mogelijk om voor aanvang in het Theatercafé een arrangement te bestellen, of telefonisch: 0182 -513 750

In Mijn Theater zijn e-tickets te downloaden. Er zijn ook kopietickets verkrijgbaar bij de Tickets & Servicebalie, deze kosten 60 cent per stuk.

Dit kan via Mijn Theater. Even inloggen en dan kun je alle gegevens eenvoudig aanpassen.