Veelgestelde vragen

Betalingen bij de Tickets & Servicebalie en bij onze bars is alleen mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen is niet mogelijk.

In Mijn Theater zijn e-tickets te downloaden. Er zijn ook kopietickets verkrijgbaar bij de Tickets & Servicebalie, deze kosten 60 cent per stuk.

Dit kan via Mijn Theater. Even inloggen en dan kun je alle gegevens eenvoudig aanpassen.

Ja, in beide zalen zijn er rolstoelplaatsen. Wanneer je gebruik wil maken van een rolstoelplaats, neem dan telefonisch contact op met onze Tickets & Servicebalie via 085 - 239 1501.

Je gegevens en bestellingen zijn terug te zien in Mijn Theater. Je komt hier ook door in de header van deze website op het poppetje te klikken (naast het winkelmandje). Hier kun je inloggen met het wachtwoord dat per mail is toegestuurd, of een account aanmaken.

Momenteel zijn er geen coronomaatregelen meer van toepassing. Natuurlijk zetten wij alles op alles om een veilige omgeving te bieden voor bezoekers, medewerkers en bespelers. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en van onze brancheorganisaties.

In principe wel. Op het moment dat er een weeralarm wordt afgegeven door het KNMI hebben wij altijd overleg met het gezelschap. Als onze medewerkers en de cast & crew bij de schouwburg kunnen komen, dan gaat de voorstelling of film door. Mochten zij onverhoopt de schouwburg niet kunnen bereiken dan informeren we je per mail.

Normaal gesproken gebruiken wij ‘recirculatie’ voor onze klimaatbeheersing. Hiermee wordt de verse lucht die vanaf buiten wordt aangezogen vermengd met een deel van de lucht die afgezogen wordt. Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 wordt deze recirculatie volledig uitgezet en wordt er 100% verse buitenlucht gebruikt voor de klimaatbeheersing. Afhankelijk van de buitentemperatuur wordt deze lucht dan verwarmd of gekoeld, maar zo is er een continuïteit van 100% verse buitenlucht aanwezig in het pand.

Wij merken dat veel bezoekers ons willen steunen en daar zijn wij erg dankbaar voor! Met een donatie help je ons om de grote economisch klap op te vangen die door het coronavirus is uitgedeeld. Wil je ook een verschil maken? Klik hier of scan de QR-code met je smartphone voor de donatielink.Ook als vriend kan jij De Goudse Schouwburg steunen en bovendien ontvang je zelf een aantal leuke extra’s voor het seizoen waarvoor je lid wordt. Klik hier voor meer informatie.

De korting geldt t/m 12 jaar, tenzij anders vermeld. Bij de familievoorstellingen waar een kinderkorting van toepassing is, staat dit bij de prijzen vermeld.

Een kind mag op schoot, maar er moet wel een stoel worden gereserveerd in verband met de veiligheid (verplicht door de brandweer). Er zijn ook stoelverhogers beschikbaar. Zo kan je kindje optimaal van de voorstelling genieten!