Digitale Brochure

brochure.jpg

Het was een hele puzzel, maar het najaarsprogramma in De Goudse Schouwburg is rond!
Sommige voorstellingen zijn speciaal voor deze tijd gemaakt of aangepast. Oude bekenden en nieuwe concepten t/m december staan beknopt in onze najaarsbrochure en uitgebreid op onze website.

Bekijk hier de online brochure

KAARTVERKOOP
Een aantal verplaatste voorstellingen zijn al in de verkoop, maar de kaartverkoop voor alle overige voorstellingen t/m 31 december start op donderdag 20 augustus om 9:00 uur. Vanwege de korte tijdspanne is er geen loting, maar kun je direct tickets kopen via deze website, telefonisch via 0182-513 750 of bij onze Tickets & Servicebalie aan de Boelekade 67 te Gouda. Momenteel kunnen verschillende huishoudens niet bij elkaar zitten, dus onthoud voordat je gaat boeken: bestel je kaarten apart wanneer je gezelschap geen huishouden vormt.

PLACERING
Vanwege het beperkte aantal te verkopen plaatsen is er per voorstelling een maximum van 4 kaarten per bestelling, Daarnaast werken we niet met rangen. De zijbalkonplaatsen worden momenteel niet verkocht en in het bestelproces is er op dit moment geen stoelkeuze mogelijk. Onze medewerkers begeleiden je naar een plek in de zaal.

ANNULEREN
Bij verkoudheid of griepklachten verzoeken we je om thuis te blijven. Om deze reden is het last minute annuleren van kaartjes tijdelijk mogelijk in het geval van corona-gerelateerde klachten. Dit kan kosteloos tot uiterlijk 4 uur voor aanvang van de voorstelling.