Heropening!

heropening.jpg

Wij kunnen bijna niet wachten om de deuren weer te openen! Nu de landelijke maatregelen i.v.m. het Coronavirus versoepeld worden, is er achter de schermen hard gewerkt aan plannen die het mogelijk maken om jullie weer te ontvangen.

Cinema Gouda
Vanaf 1 juni gaat Cinema Gouda open met een maximum van 30 mensen per filmzaal. Het filmaanbod in de eerste maand zal bestaan uit een combinatie van oude films en nieuw aanbod. Gaandeweg groeit het aanbod met nieuwe filmreleases. Als het Coronavirus onder controle blijft, geldt op 1 juli een maximum van 100 mensen per filmzaal. Kijk voor meer informatie op www.cinemagouda.nl.

De Goudse Schouwburg
Vanaf 1 juli willen wij de deuren weer openen. Deze maand zijn er in de grote zaal voornamelijk theatervoorstellingen te zien die oorspronkelijk gepland stonden voor de kleine zaal. In de kleine zaal komt nieuwe programmering. Laat je verrassen door ander aanbod in een andere setting! Zo zijn er toneel-op-toneel voorstellingen en voorstellingen in café of club setting. Uiteraard met een maximum van 100 personen per zaal. Ook worden er speciale horecapakketten ontwikkeld die mee de zaal in mogen en is na afloop van de voorstelling het theatercafé op reservering geopend.

Veiligheidsmaatregelen
Natuurlijk willen wij te allen tijde een veilige omgeving bieden voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Voor de heropening zijn daarom plannen gemaakt die voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en die in lijn zijn met de protocollen van de NVBF, VSCD en KHN. Zo wordt alles op alles gezet om jullie op een veilige manier te ontvangen.

Meer informatie volgt binnenkort. Houd deze webpagina en onze socials in de gaten voor al het laatste nieuws omtrent de heropening.