Vacature: dutymanager

VACATURE NIEUWSBRIEF.jpg

Kom werken op twee bruisende hotspots in Gouda waar geen dag hetzelfde is. De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda zijn per direct opzoek naar een Dutymanager.

Als Dutymanager ben je operationeel verantwoordelijk voor de gastvrijheid- en kwaliteitsbeleving tijdens voorstellingen en events in Cinema Gouda en de Goudse Schouwburg. Je draagt zorg voor een perfecte uitvoering - van de activiteiten en voor buitengewone begeleiding van het hospitality team.

Je belangrijkste taken: 
- Je geeft leiding aan de hospitality medewerkers en weet ze zo te coachen en motiveren dat ze het beste uit zichzelf halen.
- Je bewaakt de hoge kwaliteitsstandaarden, op het gebied van o.a. gastvrijheidsbeleving, werkprocessen, schoonmaak en hygiëne.

Wat vragen wij van je: 
- Uiteraard heb je een passende werkervaring
- Flexibiliteit, wisselende werktijden, ook in de avonden en weekenden
- Naast een passie voor gastvrijheid en kwaliteit, ben jij pro-actief, verantwoordelijk en kun je snel en flexibel omgaan met problemen.
- Je bent in het bezit van diploma’s Sociale Hygiëne en BHV, of bereid deze te halen.

Wij bieden:  
- Een dynamische werkplek met een enthousiast team in een groeiende organisatie, waarin je je kunt ontwikkelen binnen een breed vakgebied.
- Natuurlijk bieden wij ook een salaris passend bij de zwaarte van de functie én kun je in je vrije tijd gratis naar films en voorstellingen!

Interesse?
Ben jij die gepassioneerde, flexibele en daadkrachtige dutymanager die wij zoeken? Neem dan contact op met Rafe Aarents via 06-29572452 of vacature@goudseschouwburg.nl

Meer nieuws