Assepoester wint platina ticket award

assepoester platinum.jpg

De populaire familievoorstelling, Assepoester De Musical, mocht deze week een platina VVTP-award in ontvangst nemen omdat er meer dan 50.000 tickets zijn verkocht voor deze musical. Het nieuws werd bekendgemaakt in de uitzending van Koffietijd. Na Les Miserables en 14 is Assepoester De Musical de derde die een VVTP-award in ontvangst mocht nemen. Daarbij is het de eerste familievoorstelling die verrast werd met een ticket award.

Michael van Hoorne laat weten mega trots te zijn op de prestatie van de sprookjesmusicals: ‘Al 15 jaar lang zijn onze sprookjesmusicals een mega hit, het maakt mij mega trots dat die hoeveelheid kaarten die we verkopen wordt beloond met een award.’

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Bezoekers van de sprookjesvoorstelling kunnen rekenen op een magische theaterbeleving met een flinke dosis humor. Zo zorgen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus Priscilla en stiefbroer Govert zorgen voor hilarische momenten. De humor in combinatie met de betoverende liedjes, prachtige decors en schitterende kostuums maakt deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Assepoester de Musical is zondag 16 april te zien in Gouda en er zijn nog tickets!

Meer nieuws