Gesloten t/m 1 juni

Gesloten.jpg

Update 23 maart

Maandag 23 maart heeft het kabinet en de RIVM besloten om alle maatregelen te verlengen tot en met 1 juni 2020. De Goudse Schouwburg is om deze reden dan ook gesloten tot en met deze datum. Telefonisch zijn we van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 13.00 uur: 0182 - 513 750

Update 15 maart:
Naar aanleiding van de aangepaste richtlijnen in verband met het Coronavirus zijn alle voorstellingen en evenementen tot en met 6 april afgelast. Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij de kopers pas in een later stadium per e-mail informeren over de afwikkeling. Wij onderzoeken allereerst naar de mogelijkheden om alle voorstellingen en activiteiten naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft geldig.

Op dit moment is onze Ticket & Servicebalie en ons kantoor telefonisch niet bereikbaar. Voor urgente vragen kunt u een e-mail sturen naar info@goudseschouwburg.nl. Wij stellen het zeer op prijs als u voor minder urgente zaken even wilt wachten, dit om overbelasting van ons team te voorkomen. Hartelijk dank.

*****
Update 12 maart
Op 12 maart 2020 hebben het kabinet en RIVM nieuwe maatregelen bekend gemaakt omtrent het Coronavirus. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Naar aanleiding van deze maatregelen zullen er per direct tot en met 31 maart geen voorstellingen in De Goudse Schouwburg plaatsvinden. Op dit moment zijn we hard aan het werk om voor alle evenementen nieuwe data kan vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data.

Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen om begrip voor deze situatie. Tickets & Service is telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag van 11.00 - 13.00 uur. De Tickets & Servicebalie aan de Boelekade is gesloten t/m 31 maart.

Voor een sector die na een moeizame periode veerkrachtig is gebleken, is dit een forse tegenslag. We hopen dat het lukt om binnen de afgekondigde periode het virus zodanig in te perken dat we vanaf 1 april a.s. het publiek weer kunnen verwelkomen in onze zalen. De Goudse Schouwburg houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op de socials wordt iedereen op de hoogte gehouden van nieuws.