Gouda bij Kaarslicht

scenefoto gouda bij kaarslicht.jpg

Vol enthousiasme zetten wij 16 december onze deuren weer open tijdens Gouda bij Kaarslicht!
Vanaf 13.00 uur tot de late uurtjes kun je vrij (en gratis!) inlopen en genieten van live muziek, straattheater en optredens in het hele pand. En goed nieuws: De X-mas Sing-along is ook weer terug!

Om 14.00 uur trappen we officieel af met het traditionele openingsconcert door Gouda's Harmonie De Pionier en Byorkester uit Kongberg in de grote zaal. Om 16.15 uur zullen zij nog een keer spelen. In de kleine zaal presenteert de Goudse Popschool hun jonge talenten die het dak eraf spelen met ongetwijfeld een bewerkte kerstsong. Doorlopend is er in de foyers een feestje met live optredens van jong talent, bijzonder straattheater en muziek met de feel-good kerstsfeer.

Vanaf 21.00 uur het moment waar iedereen op heeft gewacht: De X-mas Sing-along in de grote zaal! Met een dampende liveband en te gekke solisten zorgen we voor een avond met alle grote kersthits en kerstclassics zoals ‘All I want for christmas’, ‘Last Christmas’ en nog veel meer. Wij zorgen voor een groot scherm met alle teksten, dus trek je foute kersttrui aan, hang je lichtjes om en kom lekker luidkeels meezingen.

Ben je dan nog niet uitgefeest? Dan kan je door naar de Christmas-disco-afterparty! De kleine zaal wordt omgetoverd tot een echte dansvloer met verlichte dansvloer en waanzinnige DJ om nog even lekker door te swingen.