Express Yourself: Smaakmakersweek van start!

22-0754_GUB_ExpressYourself-Socialmedia-insta Samen met jongerenwerk organisatie gro-up buurtwerk zijn we een nieuw project gestart: Express Yourself. Een project waarin Goudse jongeren worden uitgedaagd om zichzelf te laten zien door middel van urban podiumkunsten; dans, muziek en spoken word. Met workshops en masterclasses van grote artiesten en de beste docenten uit de urban scene kunnen ze zich verdiepen in verschillende disciplines. Smaakt het naar meer? Dan kun je ook auditie doen en uiteindelijk schitteren met een eindvoorstelling in de Goudse Schouwburg.

Smaakmakersweek 23 - 27 okt
Laat je inspireren door de ervaringen van Latifah, EMMS en Soundflow van Broederliefde. Uit je creativiteit in woorden met spoken word-artiest Nassima Elidrissi en Siham Amghar. Beweeg mee met professionele dansdocenten zoals Adelina Monteiro van Adelina’s Dancing Colours, Djinti Sullivan en de Goudse theatermaakster en dansdocente Mouna Laroussi. Vertel je eigen verhaal in muziek met Amadu Kabba en Maikel X. Smaakmakers is een ervaring waar je kennis maakt met verschillende podiumkunsten. Je kan meerdere workshops volgen. Schrijf je nu in via deze link

Het project Express Yourself bestaat uit drie delen: Smaakmakers week, Bootcamp | audities en Intensive traject | Performance.

BOOTCAMP & AUDITIES
Zie jij jezelf op een podium je ding doen? En samen met anderen een show geven voor publiek? Doe auditie op 6 november voor het Intensive traject. Waarin je in 8 weken tijd met een creatief leider, een coach en topdocenten uit de urban scene aan een eigen performance werkt. En die presenteer je bij de première in de Goudse Schouwburg. Nog nooit iets zelf geschreven/gemaakt? Geen probleem: in de bootcamp op 30 oktober staat er een team voor je klaar om je auditie met jou samen voor te bereiden.

INTENSIVE & PERFORMANCE
De jongeren die doorgaan na de auditie, werken onder professionele begeleiding van makers, artiesten en docenten in ca. 8 weken hun ideeën uit tot een performance (eindvoorstelling). De premièredag zal op vrijdag 6 januari (tweede week van de kerstvakantie) in de Goudse Schouwburg zijn.

Meer nieuws