De puzzel van heropening

puzzel.jpg

Langzaamaan gaat Nederland weer van het slot. Gelukkig maar, want zo kunnen ook wij de deuren weer openen. En dat levert naast het fijne gevoel dat we de goede kant op gaan, bij ons ook het nodige gepuzzel op.

'Jullie mogen weer open en toch gaan er verschillende voorstellingen niet door?'
Voor bezoekers is dat niet altijd te begrijpen. Toch zijn er allerlei redenen waarom voorstellingen nu alsnog geannuleerd of verschoven worden.
Bijvoorbeeld doordat er zoveel data uit een tour gevallen zijn, dat spelen gewoon te ingewikkeld wordt. Of dat het financieel echt niet haalbaar is om een productie te spelen, omdat de zaalcapaciteit op 1,5 meter gewoonweg veel te klein is. Of omdat een lange voorstelling niet op tijd klaar is, en de eindtijd van 22.00 uur niet haalbaar.

Voor dit vraagstuk zoeken wij per voorstelling de best denkbare oplossing. En helaas is dat dus soms dat een voorstelling toch niet door kan gaan.
Zodra we er samen met de bespelers uit zijn, informeren we alle kaartkopers per mail. Houd dus je mailbox goed in de gaten, we laten zo snel mogelijk van ons horen!