Overdag naar het theater

nieuwsitem.jpg

Lijkt het je leuk om eens overdag naar het theater te gaan? We hebben een aantal voorstellingen die vroeg draaien voor je op een rijtje gezet.

Donderdag 7 oktober, 14:30: Cor Bakker & Fay Classen | Cor-I-Fay
Als je Cor Bakker en Fay Claassen samen hoort weet je het weer: 1+1 kan veel meer dan 2 zijn. Ze tillen elkaar naar een hoog niveau en geven hun repertoire extra lading. In hun gezamenlijke theaterconcert ‘Cor-i-Fay’ geven ze de mooiste liedjes een erepodium.

Zondag 10 oktober, 14:30: Willeke Alberti | Jubileumtour
Willeke Alberti heeft speciaal voor deze theatertournee een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes. ‘Ik kan niet wachten om weer in het theater te staan en samen te zingen, te lachen en een traantje te laten en gewoon samen zijn’, aldus Alberti.

Zondag 21 november, 13:00 en 16:00: Bij Robèrt .. van Beckhoven
Robèrt van Beckhoven, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje.

Donderdag 25 november, 14:30: Rik Hoogendoorn | Oppasopa
In 'Oppasopa' wordt menig kritische noot gekraakt over de helikopterouders van nu en maakt de kleinzoon kennis met de normen en waarden van zowel zijn groot- als overgrootouders. Wat resulteert in een theatermonoloog vol herkenbare en hilarische momenten.

Zondag 28 november, 14:00: Titanic de musical | René van Kooten, Mariska van Kolck e.a.
In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

Donderdag 20 januari, 14:30: Erwin Nyhoff | Legens from heaven
“Over de doden niets dan goeds!” zegt Erwin Nyhoff die de komende tijd in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met zijn gitaar en fantastische stem zal Erwin op eigen pure en onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken en de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken.

Donderdag 10 maart, 14:30: Beth & Flo | Niet wat je denkt
In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag!

Donderdag 14 april, 14:30: Gare de Lyon | Jette van der Meij & Bartho Braat
Een spannend muziek-theaterstuk met historische filmbeelden over een verloren liefde die zich na dertig jaar opnieuw doet gelden.