Live Talkshow Goudse Gasten

MicrosoftTeams-image (7).png

We kunnen niet wachten tot er weer publiek naar het theater mag komen! Wanneer we elkaar weer mogen zien willen we inwoners met elkaar verbinden en het gesprek aangaan over wat er allemaal speelt in Gouda in de nieuwe live talkshow Goudse Gasten.

Goudse Gasten wordt een live programma vanuit het theatercafé. Onder het genot van een kopje koffie in de foyer gaan we met elkaar in gesprek en natuurlijk is er na afloop ruimte om na te praten met een borrel erbij.

Lokale thema’s
We hebben het over wat er allemaal gebeurt in onze stad, voeren gesprekken, discussies en vragen mensen wat zij vinden. Daarbij worden uiteraard de mensen betrokken die er direct mee te maken hebben, zoals inwoners, raadsleden en ondernemers. Naast de Goudse Schouwburg, werken ook Museum Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, Bibliotheek Gouda, urban curator Esther van Pomeren en Gouda750 mee.

Samen ontwikkelen we een uitgebreid programma met een aantal vaste items. Hierin praten we o.a. over culturele en maatschappelijke projecten die in de stad en de wijk worden opgestart en politieke thema’s. Er is aandacht voor jong talent en we vragen vloggers hun blik op de wereld te laten zien. Er is steeds een vooruitblik op Gouda750, live muziek en een vooruitblik wat er de komende periode te doen is in Gouda.

Iedere derde zondag van de maand om 14.00 uur is Goudse Gasten live in het theatercafé. De eerste pilot staat gepland op zondag 30 mei en de voorstelling is ook gratis te volgen via livestream. Meer informatie volgt.