De Goudse Schouwburg maakt Gouwenaars blij

De coronacrisis die al bijna een jaar duurt, heeft een flinke impact op ons dagelijks leven, of we nou alleen wonen, in de zorg werken of onze kinderen thuis les moeten geven. Wij kunnen ons daarom heel goed voorstellen dat er flink wat Gouwenaars zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom komen we op zondagmiddag 28 februari met ‘Piepschuim in je Voortuin’, waarin verschillende mensen verrast worden met een miniconcert.

Met Piepschuim in je Voortuin doelen we uiteraard niet op tuinen vol kleine witte bolletjes, maar komt Theatergroep Piepschuim concerten van 10 á 15 minuten geven in verschillende voortuinen, onder balkons of op parkeerplaatsen. Aan jou wordt gevraagd iemand te nomineren die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Je buurvrouw die al sinds maart niet meer buitenkomt, een neef die mantelzorger is of een collega die al maanden zijn moeder niet meer kan bezoeken, iedereen kan wel iemand bedenken die een voortuinconcert dubbel en dwars verdient.

De enige voorwaarde die we stellen is dat de concerten in Gouda plaats moeten vinden. Dus ken je iemand die je wilt verrassen en die in Gouda woont? Nomineer deze persoon dan uiterlijk vrijdag 19 februari voor Piepschuim in je Voortuin via deze link. De Voortuinconcerten vinden plaats op zondagmiddag 28 februari, uiteraard met inachtneming van de coronaregels.

Over Piepschuim
Theatergroep Piepschuim, bestaande uit Cor Burger en Robbert Koekoek, stond al eerder in De Goudse Schouwburg met hun voorstelling Grote Woorden en de eerste editie van 3x30 in Concert. Ze zijn bekend van hun energieke en vrolijke optredens op verschillende theaterfestivals, zoals Oerol en Boulevard. Zeker weten dat de heren de Gouwenaars een flinke glimlach zullen bezorgen!