Ons eerste Theaterweekend!

image_n19.psd7.jpg

Wat was het feestje! We begonnen op zaterdagochtend met de eerste Rondleiding XL; overal in het pand vertelden collega's over hun werk bij de schouwburg. De bezoekers gingen naar de Ticket & Service balie en zagen in de orkestbak de brochures die de Marketing vanaf 1986 heeft gemaakt. Ook vertelde onze programmeur Nicky over het boeken van voorstellingen waarbij ze een super toffe primeur had voor de bezoekers (we vertellen het nog niet verder ;-) ) en mochten de bezoekers zelfs tips geven voor artiesten of gezelschappen die ze graag in Gouda willen zien. De technische dienst vertelde vanuit de regiecabine over de belichting van het toneel en in een van de kleedkamers werd een kleedkamerconcert gegeven. Tijdens het hele weekend zijn er in totaal 8 van deze rondleidingen gegeven die allemaal bomvol zaten!

Op zaterdagavond waren er 2 voorstellingen te zien en daarna konden de voeten van vloer bij de Silent Disco in het Theatercafé. Het was nog lang onrustig in De Goudse Schouwburg.... ;-)

Zondag was het weer vroeg dag, want we kregen gelijk in de ochtend al onze jongste theaterfans over de vloer! We hadden een spannende Kinderspeurtocht backstage, een gezellige Kinderdisco en een Open Mic. Bij dat laatste waren maar liefst 10 optredens van lokaal talent te bewonderen. We hebben genoten, het hele weekend. Van alle optredens, van al onze bezoekers, van de vele vragen die zijn gesteld tijdens de rondleidingen en natuurlijk van al die complimenten die we hebben mogen ontvangen.