De Goudse Schouwburg NON STOP

NON STOP BEELD ALGEMEEN-01 (1).jpg

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen moesten we begin oktober weer sluiten, maar sindsdien hebben we niet stilgezeten. Daarom presenteren we een volledig coronaproof programma, dat sowieso door kan gaan: Non stop.

Het speerpunt van het nieuwe programma is dat de voorstellingen altijd door kunnen gaan. Het liefst natuurlijk live, met echt publiek, maar als het nodig is, schakelen we zonder problemen over op online en kijk je lekker mee vanaf je bank. Uiteraard is alles volledig coronaproof en is de livestream een leuk alternatief voor een avondje uit. Daarom worden alle nieuwe concepten ook online uitgezonden. Ook streamen we bij enkele voorstellingen live naar de zalen van Cinema Gouda.

We onderzoeken of een gedeelte van de originele programmering kan spelen voor de verwachte 30 personen, maar we presenteren sowieso een flink aantal eigen producties. Eén van de nieuwe concepten is 3x30 in Concert, wat iedere vrijdagavond plaatsvindt. Bezoekers worden verdeeld over verschillende zalen en zien hier 3 concerten van 30 minuten. De artiesten wisselen van zaal, publiek blijft zitten. De eerste editie bestaat uit FADOpelos2 (de winnaars van het televisieprogramma We Want More), muzikaal duo De Andersons en de muzikanten van theatergroep Piepschuim.

Voor iedereen die zin heeft om een avondje te pubquizen of te bingoën heeft het theater een interactief programma op donderdagavond. Daarnaast komt Club DGS terug in een speciale versie waarbij een Borrelbox bij de bezoekers kan worden thuisbezorgd.

Goudse samenwerkingen
De Goudse Schouwburg vindt het juist in deze tijd belangrijk om activiteiten samen met Goudse partners te ontwikkelen, activiteiten die door de livestream toegankelijk zijn voor alle Gouwenaars. Zo spelen Sinterklaas en Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland de voorstelling VOL VERWACHTING KLOPT ONS HART, speelt Kleintheater Zwaan in samenwerking met Mirakel de minivoorstelling Scrooge maar liefst 6 keer op kerstavond en organiseert het theater speciaal voor alle podiumkunstenaars uit Gouda die het zo gemist hebben om op een podium te staan het Gouds Winter Podium. De livestreams van deze voorstellingen zijn gratis te zien.

De Goudse Schouwburg Borrelbox
De Goudse Schouwburg Borrelbox In samenwerking met Kruim presenteert de schouwburg de Goudse Schouwburg Borrelbox. Bezoekers bestellen bij Kruim een goedgevulde box met lekkere lokale hapjes die thuisbezorgd wordt of afgehaald kan worden. Zo kan de box worden meegenomen naar de schouwburg óf thuis worden gegeten bij één van de vele livestreams. Op zondag vult Brownies & Downies de box met lekkernijen voor Zoet op Zondag: een middag met muziek van verschillende artiesten, afgetrapt door Waddinxvener Tommie Christiaan.

Het programma van De Goudse Schouwburg NON STOP vind je hier.