Schouwburg gesloten: We zijn snel weer terug!

who-s-denilo-3ECPkzvwlBs-unsplash.jpg

Lieve bezoekers,

Wat een rollercoaster is het geweest, de afgelopen tijd! Van niet, naar wel, naar misschien niet en toch wel open. Nu is toch de kogel door de kerk, de besmettingen lopen te veel op, de theaters moeten tijdelijk sluiten. In ieder geval t/m 18 november zijn wij gesloten, maar het kan ook langer duren.

Alternatieve activiteiten
Ondertussen zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van alternatieve activiteiten, binnen de mogelijkheden die we in deze periode hebben. Dit doen we niet alleen om in contact te blijven met jou als bezoeker, maar ook om de lokale ondernemer hierin te betrekken en te ondersteunen. We moeten elkaar allemaal een beetje helpen nu, en hoe kan dat beter dan met theater? Houd onze website en social media in de gaten voor nieuws over deze activiteiten!

Wat gebeurt er met gekochte tickets?
Alle voorstellingen t/m 18 november zijn geannuleerd, maar we proberen zo veel mogelijk voorstellingen door te laten gaan op een andere datum. Momenteel weten we nog niet of de voorstellingen na 18 november door kunnen gaan. Iedereen met kaarten ontvangt persoonlijk bericht als een voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt.

We hopen dat het moment dat we weer open kunnen, zo snel mogelijk komt.
Tot die tijd, blijf gezond, doe voorzichtig, we zien jullie snel!