Schrijf je in voor het ActeerLAB!

Nicky & Borius laag.jpg

De Goudse Schouwburg werkt op een bijzondere manier samen met het Jeugdtheaterhuis aan het ActeerLAB. Dit is voor jongeren vanaf 12 jaar dé plek om je acteertalenten te ontdekken en verdiepen. Een heel seizoen vol met spannende theaterlessen en gastdocenten, die jou als acteur of actrice op een bijzondere manier komen inspireren.

Je maakt kennis met alle mogelijke genres en ontdekt hoe groot de wereld van het theater eigenlijk is. “In het ActeerLAB maak je niet alleen kennis met de wereld van het theater en de acteur, je wordt er onderdeel van.”, aldus Borius van der Meulen van het Jeugdtheaterhuis. “We nemen de jongeren serieus als acteurs en actrices.”

De meeste lessen vinden plaats in Garenspinnerij (de thuishaven van het Jeugdtheaterhuis in Gouda), maar waar is die theaterwereld nu dichterbij dan in De Goudse Schouwburg? Daarom vinden meerdere lessen plaats in dit theater, krijg je een kijkje achter de schermen en ontmoet je misschien wel je favoriete acteurs en actrices. Nicky van Rossum, programmeur van De Goudse Schouwburg: “Na de succesvolle start van het ActeerLAB vorig theaterseizoen, zijn we ontzettend blij dat we deze samenwerking met het Jeugdtheaterhuis ook dit jaar kunnen voortzetten.”.

Wil je alles leren over acteren en een kijkje krijgen in de wereld van de professionals? Schrijf je dan snel in voor het ActeerLAB en dan zien we je snel bij de artiesteningang.

Wist je dat er nog veel meer te doen en te beleven is bij het Jeugdtheaterhuis? Ben je bijvoorbeeld tussen de 4 en de 12 jaar? Kom dan zingen en dansen in de Musicallessen of maak je eigen verhalen en fantaseer erop los in de Theaterlessen. Voor je het weet sta je aan het einde van het seizoen in een voorstelling en heb je er allemaal nieuwe vrienden bij.

Het seizoen is deze week begonnen en er zijn nog een aantal plekken dus inschrijven kan nog, doe dat snel! Voor meer informatie over het ActeerLAB en de andere lessen van het Jeugdtheaterhuis kijk je op www.jeugdtheaterhuis.nl.